WORKSHOPS

 juni 2017

 

  • Workshop Doorzaaien!

za 24 juni - Molenrij

 

  • Workshop Bewaren, Drogen, Wecken en Fermenteren

za 24 juni - Molenrij

 

Aanmelden

 

Meer informatie

 

 


 

Open Tuindagen

zondag 21 mei

zondag 11 juni

zondag 25 juni

zondag 16 juli

 

Open van 11-17 uur

Entree € 4,-

Rondleiding:  om 13.00 uur

 


 

Beurzen

  • zondag 8 oktober

Najaarsmarkt bij eco-kwekerij en Theetuin De Beemd
Oudendijk 25
Warffum

Open van 10-17 uur

 

 


 

 

icon-twitter

Activiteiten van De Groene Luwte

Onze boeken   |    De Groene Tafel   |   Workshop / Cursus   |    Lezingen van Alma Huisken   |    Bio B&B Het Groene Huisje

Wat kun je veel kiezen in De Groene Luwte!  Wil je langskomen op een Open Tuindag? Of een gerichte workshop of cursus volgen? Of verdieping en verbreding vinden in de Masterclass Biodynamisch Moestuinieren of in de Masterclass Permacultuur+Tuinecologie?  Lichaam en geest laten verzorgen tijdens een Jin Shin Jiutsu behandeling?  Als een roosje slapen en vorstelijk ontbijten in onze biologische Bed en Breakfast Bio B&B Het Groene Huisje  In herfst en winter dineren aan De Groene Tafel? Of misschien ga je wel voor een privébezoek met je eigen gezelschap. Het kan allemaal in De Groene Luwte, in het Waddengebied van Noord Groningen.

Omringd door rustgevende tuin

Wat je ook doet, je bent omringd door een royale, rustgevende tuin, die behoorlijk ''groen'' is. Je vindt hier kleurige borders, bos en een wilde bloemenwei. Een biodynamische moestuin, boomgaard en spannende paadjes. Kijk, daar scharrelt weer een toom kippen tevoorschijn en verderop dansen vlinders boven de vijver. Je hoort de ganzen kletsen in hun wei, de bijen zoemen rondom bloemen en de wind fluisteren in de wilgen. En verder? Stilte.

Opladen

Neem het maar van ons aan, in De Groene Luwte kun je volledig ontspannen en vervolgens ''inpluggen'' in de energie van de tuin en omgeving. Over opladen gesproken, wat dacht je van zelfgemaakte taart met koffie of thee op het terras? En dan is er nog de winkel/galerie met prachtige foto's, inspirerende tuin- en natuurboeken én formidabel duurzaam tuingereedschap, van staal en brons. Kies maar wat bij jou past, je bent van harte welkom!

Boeken

Of laat je ondersteunen bij het moestuinieren door de informatie en tips en beleef alles nog eens via onze boeken.

Aanmelden nieuwsbrief