Informatie en uitleg webshop De Groene Luwte

 

Betalen van je bestelling:

Je kunt kiezen uit twee manieren van betalen:

1) via je eigen internetbankieren

Wij kozen voor veiligheid bij betalen. Geen iDeal maar gewoon via je eigen internetbankieren. Wel zo veilig, wel zo makkelijk.
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met het verzoek om via je eigen internetbankieren het bedrag van je bestelling over te maken. Bij deze e-mail is ook je factuur bijgevoegd. Uiteraard staan onze bankgegevens in de e-mail vermeld.
Zodra je betaling door ons is ontvangen, wordt je bestelling aan je verzonden via PostNL of DHL. Hiervan ontvang je een bericht, zodat je de bestelling kunt volgen.

2) via Paypal

Wil je liever direct je bestelling online betalen, dat kan ook. Wij kozen voor PayPal.
Na het plaatsen van je bestelling wordt je vanzelf naar de betaalsite Paypal doorgevoerd via beveiligde verbinding. Volg daar de stappen en aan het eind van je betaling word je weer teruggeleid naar onze site. Je ontvangt een e-mail met je bestelgegevens en factuur.

 

Bestellen met account of als gast:

Je kunt in de webshop zowel als geregistreerd gebruiker (account aanmaken) en als gastgebruiker (geen account aanmaken) bestellen. Net wat je zelf wilt en wat je zelf makkelijk vindt. Het verschil tussen beiden is dat je als gastgebruiker (dus geen registratie) bij een volgende bestelling al je gegevens weer opnieuw moet invullen. Dus het gaat over gemak.

 

Verzendkosten:

Verzendkosten Nederland:
Voor verzending brengen wij een beperkt bedrag in rekening en niet de werkelijke verzendkosten.
Verzendkosten binnen Nederland €3,95.
Verzendkosten buitenland:
Verzendkosten buiten Nederland worden tijdens je bestelling berekend. Wij verzenden via PostNL of DHL.

Acties:

Soms is er een actie, de verzendkosten boven een bepaald bedrag worden dan niet berekend.

Vragen

Heb je vragen, kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, bel of mail ons en we helpen je verder.

Aanmelden nieuwsbrief
captcha 

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount
 EUR