Activiteiten van De Groene Luwte

Activiteiten   |   Onze boeken   |   Workshop / Cursus   |    Lezingen van Alma Huisken   |    Bio B&B Het Groene Huisje   |   Gastenverblijf De Deel   

 

Wat kun je veel kiezen in De Groene Luwte!  Wil je langskomen? Als een roosje slapen en vorstelijk ontbijten in onze biologische Bed en Breakfast Bio B&B Het Groene Huisje of in het nieuwe zelfcatering gastenverblijf De Deel verblijven? Het kan allemaal in De Groene Luwte, in het Waddengebied van Noord Groningen.

Omringd door rustgevende tuin

Wat je ook doet, je bent omringd door een royale, rustgevende tuin, die behoorlijk ''groen'' is. Je vindt hier kleurige borders, bos en een wilde bloemenwei. Een biodynamische moestuin, boomgaard en spannende paadjes. Kijk, daar scharrelt weer een toom kippen tevoorschijn en verderop dansen vlinders boven de vijver. Je hoort de ganzen kletsen in hun wei, de bijen zoemen rondom bloemen en de wind fluisteren in de wilgen. En verder? Stilte.

Opladen

Neem het maar van ons aan, in De Groene Luwte kun je volledig ontspannen en vervolgens ''inpluggen'' in de energie van de tuin en omgeving. B&B of zelfcatering gastenverblijf? Kies maar wat bij jou past, je bent van harte welkom!

Onze Boeken

Of laat je ondersteunen bij het moestuinieren door de informatie en tips en beleef alles nog eens via onze boeken.

Aanmelden nieuwsbrief
captcha