Eigen Entree naar Gastenverblijf ani

Gastenverblijf De Deel                

Activiteiten    |    Onze boeken   |   Lezingen van Alma Huisken   |     Bio B&B Het Groene Huisje    |   Gastenverblijf De Deel

 

Tromgeroffelkopergeschetter en de vlag uit!

Na een grootscheepse verbouwing: 

ons spiksplinternieuwe Gastenverblijf De Deel is nu GEOPEND!

  

Wij presenteren je: Gastenverblijf De Deel

Het gerieflijke gastenverblijf met eigen opgang en eigen voorzieiningen is gevestigd in het hart van onze karakteristieke dorpsboerderij te Molenrij, pal onder de Groningse Waddenkust. De Deel heet naar wat eens de opslagplaats was voor oogst, gereedschap, de boerenkar en het -paard. De originele gebinten en stalraampjes hier verwijzen naar de tijden van weleer.

De Deel, met zijn geborgen, vriendelijke sfeer (en geschilderd in fraaie Farrow & Ball-tinten) is echt een plek om bij te komen. En, je bent niet alleen van harte welkom in De Deel, maar óók in onze grote, ecologische landschapstuin!

Lees verderop hoe je kunt boeken.

 

        

Voor wie is De Deel bedoeld? En wat biedt de omgeving?

Waaruit bestaat gastenverblijf De Deel?

Wat is de prijs? En zijn jullie het hele jaar open?

Meer info en reserveren

 

 

Voor wie is De Deel bedoeld? 

De Deel is voor denkers en doeners, en voor lezers en schrijvers. Net als voor tuinliefhebbers, stiltezoekers en wandelaars; voor vogelaars, fietsers en kanoërs, en voor muziek- en kunstminnaars, schilders en fotografen. En natuurlijk voor iedereen die van de Wadden houdt. Want niet alleen liggen de Waddenzee en -eilanden binnen bereik, De Deel zelf bevindt zich óók in het Waddengebied, omdat cultuur en klimaat daarvan zich tot zo'n 25 km landinwaarts laten gelden.

 

En wat biedt de omgeving?

In deze regio - waar rust en kleinschaligheid nog gemeengoed zijn - geniet je van wonderbare vergezichten, spectaculaire skyscapes, weelderig groen rondom boerderijen, puntgave wierdedorpen en slingerende weggetjes en wateren. Ook kun je je hart ophalen aan parels van middeleeuwse kerken, opvallende architectuur en uitgelezen kunstcollecties. Dit alles op slechts 2,5 uur vanaf de Randstad.

Kom deze kant uit en verschans je in De Deel, dit van alle gemakken voorzien vakantieappartement, waar je heerlijk je eigen gang kunt gaan én waar een knaap van een biologische ''wandel- en ontdektuin'' begint op jouw zonneterras. Meer info...

 

Waaruit bestaat gastenverblijf De Deel?

De Deel is een volledig ingericht zelfcatering appartement, geschikt voor max. 4 personen. Het bestaat uit een ruime 'open plan living' met keuken, eethoek en zithoek, plus een af te scheiden slaapgedeelte voor 2 personen. Er is een aparte slaapkamer voor 2 personen en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Buiten vind je het zonneterras met zit/eetmeubilair en een lommerrijk tuindeel met natuurlijke schaduw en een zitje.

Tevens bieden we je: eigen opgang en gratis parkeren in het dorp; 2 leenfietsen (dames-Gazelles, 7 versnellingen), een minibibliotheek en cd-speler + cd's; een stralingsarme, desgewenst Wifi-vrije omgeving (Wifi-gebruik in goed overleg) én… comfort, rust en privacy! Meer info...

 

Wat is de prijs? En zijn jullie het hele jaar open?

 

Tarieven 2022*:

3 nachten: € 425,-
5 nachten: € 675,-
7 nachten: € 895,-

Heb je geboekt voor 3 of 7 nachten, maar wil je graag een dagje of wat langer blijven, dan kun je één of meerdere dagen bijboeken. Daartoe berekenen we je aantrekkelijke tarieven, net als bij sowieso een langer verblijf.

De prijzen zijn incl. BTW,  bed- en beddengoed en schoonmaak; excl. toeristenbelasting. Gezien de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt moeten wij helaas het verbuik van energie apart berekenen.
Verbruik wordt aan het eind van de verblijfsperiode aan gasten doorgegeven en verrekend met de borg.

In- en uitchecken: Je bent welkom vanaf 15.00 uur. Uitchecken svp voor 11.00 uur.

 *Prijswijzigingen/toeslagen en tpefouten voorbehouden.

Het hele jaar open

De Deel is verwarmd en daardoor jaarrond te reserveren.

 

Meer info en reserveren

Meer informatie vind je op de site van Gastenverblijf De Deel.

Reserveren? Bel of mail voor je gewenste data. 
Je ontvangt een helder huurcontract en de vervolgstappen wijzen voor zich.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel  Alma: 06 - 17 46 51 36 of Doortje: 06 - 44 65 60 56