Bio B&B Het Groene Huisje, de biologische Bed en Breakfast in Noord Groningen

Activiteiten    |    Onze boeken   |    Workshop / Cursus    |    Lezingen van Alma Huisken    |   Bio B&B Het Groene Huisje   |   Gastenverblijf De Deel

 
 
 
Bio B&B Het Groene Huisje

 

Slapen in de stilte van Noord Groningen, koninklijk ontbijten in de bed and breakfast van De Groene Luwte

De bio B&B Het Groene Huisje in Molenrij (het Hogeland van Noord Groningen)  is zo’n plek waar je helemaal tot rust komt, niet gehinderd door de haastige drukte van alledag. Het Groene Huisje is dé Bed & Breakfast  om jezelf te hervinden. Boek de stilte, landelijk comfort, groene ruimte en een ontbijt geschikt voor een vorst(in)!.

 

Bio B&B Het Groene Huisje, comfortabel

 

Hoor de wind in de wilgen... 

Stel je eens voor: een behaaglijk vrijstaand houten huisje met veranda. Het staat in een weelderige landschapstuin, met bomen in je rug en 180° vrij uitzicht voor je neus. Daar neem je plaats in de ochtendzon, je krijgt een voortreffelijk biologisch ontbijt aangereikt en je geniet de hele dag van wat je maar wilt doen of laten; ’s avonds duik je in een gerieflijk bed.

 

In en om dat Groene Huisje laat je al je gedachten de vrije loop. Je hoort de wind in de wilgen, je ziet de zwaluwen duikelen. Hier spot je reeën in het veld, ruik je de nectar van boerenbloemen of kijk je naar fabelachtige regenbogen, weidse luchten, spectaculaire zonsondergangen en nederig makende sterrenhemels. En regent of het waait het eens, dan zit je lekker binnen, of evengoed op de veranda, dankzij snel aangebrachte zeilen-met-vensters.

 

 

Hoe kan ik boeken? Klik hier!

Terug naar de natuur, en terug naar jezelf


Dankzij dat Groene Huisje - vakkundig handgebouwd van Nederlands lariks, eik en populier en 100% ecologisch geïsoleerd - ga

Bio B&B Het Groene Huisje, het Washuisje detail

je geheel ‘terug naar de natuur’, want het is waterleiding-, stroom- en WIFI-loos!* … ja, dat kan! En tóch past het je als een handschoen. Je raakt er alle ballast kwijt en kunt je supernatuurlijk opladen, terwijl het je aan niets ontbreekt: er staat een Washuisje voor je klaar (incl. warm water, lampetkan, ecozeep en baddoeken) plus een gloednieuw, schoon en duurzaam Composttoilet.

We bieden je een aangenaam onderkomen met o.a. heerlijke comfortabele matrassen, antiallergische dekbedden, volop bergruimte, zonne-energieverlichting en een bibliotheekje. En natuurlijk ligt er allerlei info over de omgeving en ‘things to do’ voor je klaar.

Je laptop opladen om foto’s te downloaden of je ervaringen te noteren? Geen punt, vraag even naar het oplaadpunt.
Je ziet, in Het Groene Huisje ervaar je de luxe van groene eenvoud. Op een prachtplek in één van de gaafste streken van Nederland. Wát een verademing...

(*Koppel jezelf lekker los van de wereld. Bovendien: door liefst niet mobiel te bellen - of desnoods zeer spaarzaam - vrijwaar je onze bijen van elektromagnetische straling die ze niet verdragen.)

Het ontbijt?

Bestaat uit biologische/biodynamische producten: eitjes (van eigen kippen), speltbrood, honing,  jam, sap, kwark/yoghurt en kaas (veelal uit de streek), plus koffie of thee. Dieetwensen? Laat het bijtijds weten, wij zorgen ervoor.    

   

 

Prijs voor een overnachting: 

Van 1 juni tot 1 september vanaf 3 nachten:

 • Verblijf op B&B basis voor 1 of 2 personen inclusief biologisch ontbijt: € 95,00 per nacht*

Arrangement Retraite

Wil je langer achtereen in Het Groene Huisje verblijven voor bijvoorbeeld een retraite, of om te tekenen/schilderen?
Vraag ernaar en we kijken samen naar een verblijf op maat voor jou.
Mail
ons en we doen je een aantrekkelijk voorstel.

  * prijzen zijn exclusief Toeristenbelasting

 

Wanneer is Het Groene Huisje te boeken?

Het Groene Huisje is te boeken van 1 juni - 1 september op alle weekdagen en in de weekends vanaf 3 nachten per boeking.

Uw huisdieren zijn helaas niet welkom. Dit zowel vanwege onze eigen levende have, als ook om Het Groene Huisje voor mensen met allergieën voor huisdieren ook toegankelijk te houden.

 

Boeken gaat zo:

Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06 - 17 46 51 36 en geef je gewenste data en eventueel arrangement op.
Als de boeking mogelijk is, ontvang je van ons een bevestigingsemail met gasteninformatie.
Als het Groene Huisje al bezet is, laten we je dat direct per email weten, en kijken samen zo je wilt naar een alternatieve datum.
Zin in? Je bent welkom!

Het Groene Huisje is tot 1 september 2023 reeds volgeboekt. Voor 2023 is het dus helaas niet meer mogelijk om te boeken.

Meer informatie?

Kijk ook op www.hetgroenehuisje.com