Contact     |    Contactformulier    |

 

HOE JE DE GROENE LUWTE BEREIKT

Bezoekadres:

  • De Groene Luwte
  • Mosterdpad 1
  • 9977 SL Molenrij (Gr.)
  • M: 06 - 17465136

We zijn het gemakkelijkst bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Vanwege de tuin en dieren is de telefoon vaak niet binnen ons bereik, maar spreek svp een bericht in, we bellen zo spoedig mogelijk terug.

Per email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via het contactformulier van deze site

 

HOE JE DE GROENE LUWTE VINDT

Afdrukken

De Groene Luwte ligt in Noordwest Groningen, aan het Mosterdpad nr 1, te Molenrij Molenrij ligt naast Kloosterburen, in de mooie driehoek Lauwersoog-Eenrum-Pieterburen (25 autominuten noordwestelijk van de stad Groningen).

Bekijk je route van huis naar De Groene Luwte op de routeplanner.

Waar het Mosterdpad ligt

Het Mosterdpad is het laatste straatje links, gerekend vanaf de hoofdstraat als je van Wehe-Den Hoorn komt, en het laatste zijstraatje rechts vanaf de hoofdstraat als je via Kloosterburen of Kleine Huisjes arriveert. De Groene Luwte is het 2e huis links vanaf de hoofdstraat: witte muren, zwart pannendak, groene luiken.

Waar je kunt parkeren

Op het Mosterdpad is geen parkeergelegenheid en het is een doodlopend pad! Dus liever niet inrijden, dit ook in verband met overlast voor omwonenden. Gaarne parkeren in de hoofdstraat, of in de parkeerhaven vlak voor Molenrij, komend vanaf Wehe-Den Hoorn.
* Per openbaar vervoer reis je via Groningen naar Winsum en vandaar per bus (vraag na bij 0900 – 9292) of per regiotaxi (Regiotaxi Noord-Groningen: 0900 – 0911).

 

Combineer je bezoek

Onze tip: maak een combinatietrip naar dit unieke gebied.  Dineren en overnachten kan in en om Molenrij overal en in elke prijsklasse. Op verzoek zenden we je een adreslijst. 

Rijd, fiets, kano of wandel: het Hogeland biedt gave dorpen met schitterende zadeldakkerkjes, musea, bijzondere winkels en galeries, naast wierden, kwelders, akkers, dijken en maren.

Nog meer natuurschoon?
De Waddenzee, Schiermonnikoog en het Lauwersmeergebied liggen binnen handbereik.

 

NOTEER JE VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Zoals veel belangstellenden al weten, verzenden we op onregelmatige tijden een Nieuwsbrief per e-mail, die je informeert over onze activiteiten en aanbiedingen. Nimmer zullen we je overladen, maar zoals we dikwijls terughoren van bezoekers: ‘Fijn dat ik weer van jullie hoorde; ik wilde per se Met mest en vork kopen.’
Als ontvanger van onze Nieuwsbrief - we noemen je dan graag Vriend (m/v) van De Groene Luwte - ben je als allereerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen.

Vriend worden?
Je kunt je opgeven via aanmelden nieuwsbrief.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
captcha 

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount
 EUR