Nieuws

Het Laatste Nieuws van Alma en Doortje uit De Groene Luwte

 

 

Cursussen van Alma Huisken

 

Alle moestuincursussen en overige workshops zijn gestopt.

Alma: "De afgelopen 15 jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme mijn kennis gedeeld middels o.a. mijn cursussen en workshops. Ik ga me vanaf nu nog meer richten op het schrijven van mijn boeken. Zo kun je mij ook blijven volgen.

Ik dank alle cursisten van de afgelopen jaren voor al hun enthousiasme en bereidheid om op een andere manier met moeder aarde om te willen gaan.
Dus vanaf nu geen cursusdata meer, geen mogelijkheid meer om je voor mijn moestuin-, permacultuur- of biodynamisch moestuinieren cursus op te geven.

Stel dat je nu vragen hebt over moestuinieren, ecologie, biologsch, permacultuur, dan kun je heel veel praktische en theoretische kennis halen uit bijvoorbeeld Met mest en vork. Ik kan het je van harte aanbevelen als start en als verdieping.

En stel dat je wilt beginnen met kippen houden op diervriendelijke, biologische wijze en allerlei vragen hebt, dan is Het Groene Kippenboek een grote aanrader. Het staat tjokvol tips, foto's en verduidelijkende tekeningen. Bestel het via onze webshop.

En als je meer wilt weten over bijen, ecologie, en wellicht meer wilt weten over bijenhouden op diervriendelijke manier, dan is Dichter bij de Bij een heerlijk boek om te lezen. Ook dit is in onze webshop te bestellen.


Wat je ook doet, wens je veel plezier en veel voldoening!!"

 

 

Tromgeroffelkopergeschetter en de vlag uit!

Na een grootscheepse verbouwing: 

ons spiksplinternieuwe Gastenverblijf De Deel is nu GEOPEND!

  

Wij presenteren je: Gastenverblijf De Deel

Het nieuwe gastenverblijf met eigen opgang is gevestigd in het hart van onze karakteristieke dorpsboerderij te Molenrij, pal onder de Groningse Waddenkust. De Deel heet naar wat eens de opslagplaats was voor oogst, gereedschap, de boerenkar en het -paard. De originele gebinten en stalraampjes hier verwijzen naar de tijden van weleer.

De Deel, met zijn geborgen, vriendelijke sfeer (en geschilderd in fraaie Farrow & Ball-tinten) is echt een plek om bij te komen. En, je bent niet alleen van harte welkom in De Deel, maar óók in onze grote, ecologische landschapstuin!

Naar meer informatie

 

IMG 2375               IMG 2390

 

 

 

 

Stichting De Groene Luwte Voorwaarts  (ANBI)  blijft je steun nodig hebben:


Steun de Stichting en geef!

Elke gift is voor het behoud van de tuin van De Groene Luwte van levensbelang… en voor jou fiscaal aftrekbaar, want de Stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Stort je gewaardeerde bijdrage op: NL21 SNSB 0773 0713 50 t.n.v. Stellwagen en/of Seite.

Onze hartelijke dank!

Namens Stichting De Groene Luwte Voorwaarts:

Katje Rotte (voorzitter)
Catrien Seite (secretaris)
Doortje Stellwagen (penningmeester)

 

 

Steun de Stichting en wordt vrijwilliger. Heb je een paar uur tijd?

Wil je ons steunen met je actieve aanwezigheid als vrijwilliger(st)er? Heb je 1x per twee of drie weken een paar uur de tijd?

Je bent van harte uitgenodigd om het ons te laten weten. We maken graag kennis met je en kijken in een gesprek samen wat mogelijk is.

Wil je je aanmelden? Dat juichen we toe!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we nemen dan graag contact met je op.

Catrien Seite, secretaris
Namens het bestuur van Stichting De Groene Luwte Voorwaarts

 

 

                                                                                        

                                                                                                                                                

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
captcha 

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount
 EUR