icon-twitter

doortje stellwagen fotografeert in de zwiterse alpen

Nu eens zelf op de foto: Doortje
in actie in de Alpen Zwitserland
(foto: alma huisken)

Galerie De Deel

De Groene Luwte    |    Galerie De Deel    |    Stichting De Groene Luwte Voorwaarts    |

 

tevens cursusruimte en tuinwinkel

Galerie De Deel is de plek waar Doortje Stellwagen haar vrije fotowerk exposeert en het theoriedeel van haar fotoworkshops geeft. De galerie is letterlijk gevestigd op de deel van De Groene Luwte, de van oorsprong centraal gelegen plek in boerderijen: daar overwinterde het vee, werd hooi, stro en voer opgetast en stalde men wagens en werktuig.

Ook nu vormt De Deel het hart van ons pand, maar dan als sfeervolle, lichte galerie, met een heel eigen, rustige sfeer. Tevens gebruiken we De Deel als cursusruimte, o.a. voor Doortjes fotoworkshops en Alma’s moestuincursussen, als plek om te lunchen (op reservering, voor kleine groepen), om aan te schuiven aan de table d'hotes De Groene Tafel en als tuinwinkel. U vindt er het gros van onze eigenzinnige tuinartikelen. Bij minder mooi weer op onze Open Tuindagen kun je hier ook neerstrijken voor koffie, thee of soep.

Wat je ook doet: je vertoeft er temidden van Doortjes schitterende werk. Je ziet foto's – uit binnen -en buitenland - die schoonheid, rust en harmonie uitstralen en getuigen van een groot respect voor de natuur, de mens en zijn verrichtingen.

Desgewenst vertelt Doortje je graag over haar foto's, die zij 'schiet' vanuit haar hart. Vanzelfsprekend is al haar werk - in uiteenlopende prijsklassen - ook te koop.

Je kunt bij ons pinnen!

krantenartikel grieks pasen in het ad met foto's van doortje stellwagen

Reportage 'Grieks Pasen' in AD Magazine
Tekst: Alma Huisken

schotse passies artikel in tijdschrift seasons fotografie doortje stellwagen

Reportage 'Schotse Passies' in Seasons
Tekst: Alma Huisken

Publicaties

Doortjes werk is en wordt gepubliceerd in tal van kranten en tijdschriften, zoals NRC, AD, het Financieele Dagblad, Seasons, LandIdee, Noorderland en Bloem & Plant.

Overal op deze site zie je haar foto’s en natuurlijk prijken ze in volleglorie in onze boeken Groentje in de moestuin, Van het land en Met mest en vork.

 

 

 

Fotoworkshops - individueel

Naast de vaste fotoworkshops