doortje stellwagen fotografeert in de zwiterse alpen

Nu eens zelf op de foto: Doortje
in actie in de Alpen Zwitserland
(foto: alma huisken)

Galerie De Deel

De Groene Luwte    |    Galerie De Deel    |    Stichting De Groene Luwte Voorwaarts    |   Privacyverklaring De Groene Luwte    |    Cookieverklaring    |

 

 

Galerie en foto's

Galerie De Deel is de plek waar Doortje Stellwagen haar vrije fotowerk exposeert en het theoriedeel van haar fotoworkshops geeft. De galerie is letterlijk gevestigd op de deel van De Groene Luwte, de van oorsprong centraal gelegen plek in boerderijen: daar overwinterde het vee, werd hooi, stro en voer opgetast en stalde men wagens en werktuig.

Ook nu vormt De Deel het hart van ons pand, maar dan als sfeervolle, lichte galerie, met een heel eigen, rustige sfeer. Tevens gebruiken we De Deel als cursusruimte, o.a. voor Doortjes fotoworkshops.

Je vertoeft er temidden van Doortjes schitterende werk. Je ziet foto's – uit binnen -en buitenland - die schoonheid, rust en harmonie uitstralen en getuigen van een groot respect voor de natuur, de mens en zijn verrichtingen.

Desgewenst vertelt Doortje je graag over haar foto's, die zij 'schiet' vanuit haar hart. Vanzelfsprekend is al haar werk - in uiteenlopende prijsklassen - ook te koop.

 

krantenartikel grieks pasen in het ad met foto's van doortje stellwagen

Reportage 'Grieks Pasen' in AD Magazine
Tekst: Alma Huisken

schotse passies artikel in tijdschrift seasons fotografie doortje stellwagen

Reportage 'Schotse Passies' in Seasons
Tekst: Alma Huisken

Publicaties

Doortjes werk is en wordt gepubliceerd in tal van kranten en tijdschriften, zoals NRC, AD, het Financieele Dagblad, Seasons, LandIdee, Noorderland en Bloem & Plant.

Overal op deze site zie je haar foto’s en natuurlijk prijken ze in volleglorie in onze boeken Groentje in de moestuin, Van het land, Met mest en vork en Dichter bij de bij.

 

 

 

Fotoworkshops - individueel of met jouw eigen groepje

Individueel:

Wil je samen met Doortje een workshop doen, dat is mogelijk. Helemaal afgestemd op jouw vragen en wensen op het gebied van fotografie stelt zij in overleg met jou een programma voor je samen. Datum in overleg af te spreken. Kosten zijn afhankelijk van het programma.

Met jouw eigen groepje:

Doortje geeft op verzoek ook fotoworkshops aan jouw eigen groepje vrienden, collega's of familie. De vragen en interesses van jouw groep zijn de basis van de workshop. Of je kiest uit de volgende onderwerpen:

  • Landschapsfotografie

Wil je meer weten over landschapsfotografie? Het Groningse Hogeland of het Waddengebied is hier bij uitstek voor geschikt. Je trekt er samen met Doortje op uit. Tijdens het fotograferen krijg je tips en aanwijzingen van Doortje en gaat zij specifiek in op de vragen die jij hebt. Na afloop bespreekt zij samen met jou de door jou gemaakte foto's.

  • Natuurfotografie van flora en fauna (ook macrofotografie)

Wil je juist meer weten over het fotograferen van bloemen, planten en dieren of over macrofotografie?  De Groene Luwte stelt haar landschapstuin met biologsiche moestuin, boomgaard met ganzen, kippen en bijen  hiervoor open.  Je gaat samen met Doortje de tuin in en fotografeert met de door haar gegeven tips en aanwijzingen verschillende onderwerpen. Zij staat stil bij jouw specifieke vragen waarmee je  deze workshop bent ingegeaan. Na afloop bespreekt zij samen met jou de door jou gemaakte foto's.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of wil je een workshop met Doortje afspreken? Zend een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

galerie de deel in de boerderij van de groene luwte

 

Openingstijden

Op dit moment is Galerie De Deel gesloten.

 

 

 

 

 

 

    

Aanmelden nieuwsbrief