WIJ HANTEREN DE CORONA-VEILIGHEIDSREGELS.

Cursisten ontvangen daarover vooraf info.

1,5 m afstand is gewaarborgd.

 


Cursussen in 2020
door Alma Huisken:

  • Cursus Permacultuur:


10 oktober 2020


17 oktober 2020


Aanmelden

 

Meer info

1,5 m afstand is gewaarborgd!


 

  • Cursus Biologisch Kippen houden:


18 oktober 2020


Aanmelden

 

Meer info

1,5 m afstand is gewaarborgd!

 


 

Dringende vragen over (moes)tuinieren,

over kippen-of bijen houden ?


Dan is dit misschien iets voor jou:

 

Advies-Op-Maat abonnement.


Advies voor jou op maat.

 

Meer info:

mail "abonnement" naar
alma@degroeneluwte.nl

 

 

Bellen mag ook

 


 

 

Een Gloenieuw Boek van Alma Huisken is verschenen:

Omslag Het Groene Kippenboek

Het groene kippenboek

 

 

Bestellen

 

 

 


 

 

 

Cursussen over Moestuinieren en Permacultuur:

 

1. Biologisch moestuinieren - Biologisch als Basis

2. Cursus Biodynamisch Moestuinieren - De Levenskrachtige Biodynamische Tuin

3. Cursus Permacultuur - Geschapen Synergie

4. Biologisch Moestuinieren - De Praktijkcursus.

 

Cursus over Kippenhouden:

 

5. Cursus Biologisch Kippen houden - De Groene Kippendag

 

Meer info

 


 

 

 

 

 

Roergebakken snijbiet, met wijn en ansjovis

Voor 4 personen

4 flinke handen vol snijbiet (minimaal 400 g)
2-3 el. olie om te bakken (olijf-, kokos, raap- of zonnebloemolie)
1 wijnglas rosé (of witte of rode wijn)
2 knoflooktenen, fijn gehakt
6 filetjes ansjovis, grof gehakt
versgemalen zwarte peper

Bereiding

Snijd de stengels laag bij de grond af. Spoel de snijbiet indien nodig schoon en laat ze zeer goed uitdruipen. Hussel de snijbiet kort in een droge, schone theedoek.

Hak de stelen los van het blad en hak die stelen in stukjes van 2 cm. Hak het snijbietblad in reepjes van 1-2 cm, houd deze even part.

Verhit de olie in een grote koekenpan en roerbak de steeltjes omscheppend ca. 2 min. Voeg dan het blad toe, roerbak dat 1 min. mee. Blus de groente met de wijn van je keuze en laat het geheel 1 min. bubbelen. Draai het vuur uit, schep knoflook, ansjovis en peper door de snijbiet en serveer (zonodig uitgelekt).

Lekker bij stevige zilvervliesrijst of volkorenpasta en een warm of koud gebakken scholletje.

Alma