De Nazomer Cursussen 2021
door Alma Huisken:

  • Cursussen over Moestuinieren en Permacultuur:

 

1. Biologisch moestuinieren - De Basis

2. Cursus Biodynamisch Moestuinieren - De Levenskrachtige Biodynamische Tuin

3. Cursus Permacultuur - Een brede introductie

4. Biologisch Moestuinieren - De Praktijkcursus


  • Cursus over kippen houden:


5. Cursus Biologisch Kippen houden -
De Groene Kippendag

 

 

Cursuslocaties:

 

  • De Groene Luwte in Molenrij
  • De Werkschuur in Langbroek (U)

 

Op beide locaties is parkeren gratis 

 

 

Aanmelden cursus

 

Meer info

 

 

 


 

Dringende vragen over (moes)tuinieren,

over kippen-of bijen houden ?


Dan is dit misschien iets voor jou:

 

Advies-Op-Maat abonnement.


Advies voor jou op maat.

 

Meer info:

mail "abonnement" naar
alma@degroeneluwte.nl

 

 

Bellen mag ook

 


 

 

Cursussen Alma Huisken voorjaar 2022

 

Ook in 2022 geeft Alma weer haar inspirerende en enthousiasmerende


Cursussen over Moestuinieren en Permacultuur:

 

1. Biologisch moestuinieren - De Basis

2. Cursus Biodynamisch Moestuinieren - De Levenskrachtige Biodynamische Tuin

3. Cursus Permacultuur - Een brede introductie

4. Biologisch Moestuinieren - De Praktijkcursus

 

Data en locatie volgen binnenkort

 

 Meer info

 

 

 


 

Een Gloednieuw Boek van Alma Huisken is verschenen:

Omslag Het Groene Kippenboek

Het groene kippenboek

 

 

Bestellen

 

 

 


 

Huzarenbaret

Dit tweede klassieke tweede huzarenstukje heet huzarenbaret. 
Lepel voorzichtig een 'muts' van gesmolten bittere chocolade op een blanke aman-del. Laat volledig afkoelen op een vel bakpapier. Maak er een heleboel, ze zijn verschrikkelijk lekker bij hete, verse thee of straffe espresso. Met een tic? Wees stoer als een huzaar en giet in de gesmolten choco een shotje wodka of slivovitsj.

Cheers!

Alma

Aanmelden nieuwsbrief