Webshop van De Groene Luwte

Welkom, je kunt hier op je gemak winkelen en onze boeken bekijken. Wil je meer informatie over je product, klik dan op 'info'. Wil je meer weten over hoe te bestellen in onze webshop, lees dan hier meer.

  • Betalen van je bestelling:

Wij kozen voor veiligheid bij betalen. Geen iDeal maar gewoon via je eigen internetbankieren. Wel zo veilig, wel zo makkelijk.
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin het verzoek om via je eigen internetbankieren het bedrag van je bestelling over te maken.
Uiteraard staan onze gegevens vermeld.

 

  • Verzendkosten:

ACTIE tot 1 juli 2020:  Bij bestellingen boven de € 35,- naar één verzendadres rekenen wij binnen Nederland géén verzendkosten.

 

  • Registreren of niet:

Je kunt in de webshop zowel als geregistreerd gebruiker (account aanmaken) als ongeregistreerd gebruiker (geen account aanmaken) bestellen. De keuze is aan jou, wat jij gemakkelijk vindt.
Geregistreerd gebruiker zijn betekent dat je een volgende keer niet weer al je gegevens hoeft in te vullen.
Account aanmaken:
Na het aanmaken van een nieuw account (registreren) ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres om je registratie te bevestigen/te activeren. Klik op de link in de e-mail om te bevestigen/activeren.
Pas na het bevestigen is je account geactiveerd.


Wij wensen je veel plezier in onze webshop.

 


Boeken Alma Huisken en Doortje Stellwagen Boeken Alma Huisken en Doortje Stellwagen

De boeken van Alma Huisken en Doortje Stellwagen gaan over biologisch moestuinieren, bijen, over leven van het land en over koken met biologische producten. Ze staan vol verhalen, foto's, praktische tips, recepten en achtergrondinformatie. Bestel hier en u ontvangt een gesigneerd exemplaar.

Bronzen Tuingereedschap - Onderhoud Bronzen Tuingereedschap - Onderhoud

Artikelen om uw bronzen tuingereedschap mee te onderhouden of scherp te houden. Vervangingsmessen voor de pendelschoffel Hydra.

Tuin- en natuuransichtkaarten van- Doortje Stellwagen Tuin- en natuuransichtkaarten van- Doortje Stellwagen

12 glanzende kaarten van groot formaat die de flora en fauna tastbaar dichtbij brengen. Voordelig in sets te koop, maar ook per ansichtkaart.

Copyright MAXXmarketing GmbH
Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount
 EUR
SUM_TOTAL:   0.00 EUR
GO_TO_CART