Webshop van De Groene Luwte

Welkom, je kunt hier op je gemak winkelen en alle artikelen bekijken. Wil je meer informatie over je product, klik dan op 'info'. Wil je meer weten over hoe te bestellen in onze webshop, lees dan hier meer. Bij bestellingen boven de € 200,- rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten.
Wij wensen je veel plezier in onze webshop.

 


Boeken Alma Huisken en Doortje Stellwagen Boeken Alma Huisken en Doortje Stellwagen

De boeken van Alma Huisken en Doortje Stellwagen gaan over biologisch moestuinieren, bijen, over leven van het land en over koken met biologische producten. Ze staan vol verhalen, foto's, praktische tips, recepten en achtergrondinformatie. Bestel hier en u ontvangt een gesigneerd exemplaar.

Nederlandse en Vertaalde Boeken Nederlandse en Vertaalde Boeken

Wilt u meer weten over biodynamische teelt? Neem een kijkje in de eigenzinnige collectie boeken van De Groene Luwte en lees meer over Michiel Rietveld - Houden van de aarde. Of laat u meevoeren door het prachtig geïllustreerde (voor)leesboek van Selma Lagerlöf - De reis van Niels Holgersson. En nog veel meer...

Bronzen of Koperen Tuingereedschap Bronzen of Koperen Tuingereedschap

Fantastische Bronzen of koperen tuingereedschappen voor uw moestuin en siertuin. Dit koperen tuingereedschap is sterk, sierlijk en duurzaam. Ergonomische vormgeving, zeer licht in gebruik. Tijdens uw werk geeft het minieme kopersporen af aan de aarde. Ieder stuk bronzen gereedschap is handgemaakt door PKS Bronze te Oostenrijk.

Bronzen Tuingereedschap - Onderhoud Bronzen Tuingereedschap - Onderhoud

Artikelen om uw bronzen tuingereedschap mee te onderhouden of scherp te houden. Vervangingsmessen voor de pendelschoffel Hydra.

Tuin- en natuuransichtkaarten van- Doortje Stellwagen Tuin- en natuuransichtkaarten van- Doortje Stellwagen

12 glanzende kaarten van groot formaat die de flora en fauna tastbaar dichtbij brengen. Voordelig in sets te koop, maar ook per ansichtkaart.

Copyright MAXXmarketing GmbH
Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount:
 EUR
SUM_TOTAL:   0.00 EUR
GO_TO_CART