Bronzen of Koperen Tuingereedschap

Fantastisch Bronzen Tuingereedschap. Door het hoge koper gehalte is dit koperen gereedschap sierlijk, duurzaam, en sterk. Alle bronzen gereedschap van PKS Oostenrijk is handgemaakt. Koperen gereedschap heeft een ergonomische vormgeving en is daardoor licht in het gebruik en ligt goed in de hand. Een genot om mee te werken! Koper verstoort de waterhuishouding van de grond niet én het geeft de zo belangrijke minuscule kopersporen af aan de aarde. Erg van belang voor sterke, gezonde moestuingewassen, nuttig voor de aarde en is goed voor de opbouw en statuur van uw planten, bloemen en moestuingewassen.
Het PKS bronzen tuingereedschap is gemaakt van een legering met 90-94% koper en 6-10% tin .

Handgemaakt door PKS Bronze te Oostenrijk.

Bronzen of Koperen Tuingereedschap - Groot Bronzen of Koperen Tuingereedschap - Groot

Bronzen of koperen tuingereedschappen voor uw moestuin en siertuin. Harken, hakken, woelers, scheppen en spaden, pendelschoffel, maar ook de handige spitvork. Duurzaam, ergonomisch, licht in het gebruik, sterk en onderhoudsvrij.Tijdens het werken met dit bronzen tuingereedschap geeft het kopersporen af aan de aarde, goed voor de aarde en uw gewassen en planten.

Bronzen of Koperen Tuingereedschap - Handgereedschap Bronzen of Koperen Tuingereedschap - Handgereedschap

Bronzen of koperen tuinhandgereedschap voor uw moestuin en siertuin, zoals plantschepjes, plantvorkje, handschoffeltje, vijftandkrabber. Duurzaam, ergonomisch, licht in het gebruik, sterk en onderhoudsvrij.Tijdens het werken met dit bronzen tuingereedschap geeft het kopersporen af aan de aarde, goed voor de aarde en voor uw gewassen en planten.

Copyright MAXXmarketing GmbH
Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount
 EUR
SUM_TOTAL:   0.00 EUR
GO_TO_CART