Verzendkosten


De verzendkosten binnen Nederland
zijn afhankelijk van jouw bestelling en worden voor je tijdens de bestelling berekend. Dus voor je akkoord gaat met jouw bestelling, zie je een besteloverzicht met de in rekening gebrachte verzendkosten.

Verzendkosten berekenen wij volgens de tarieven van PostNL. 
Bij pakketpost (alleen als je bestelling een pakket van 2 kg - 10 kg is)  heb je keus uit standaard verzending of voordeel-verzending naar een PostNL verzamelpunt bij jou in de buurt (voordeel: € 0,55 per pakket tot 10 kg)

Gratis verzending
Als jouw totale bestelling € 50,-- of meer bedraagt, dan zijn de verzendkosten naar een adres in Nederland voor onze rekening. Je betaalt dan dus geen verzendkosten.
Als er een verzendkosten-actie is, dan staat dat vermeld bij de webshop op de overzichtspagina.


Verzendkosten voor buitenland zijn afhankelijk van het land van bestemming en van het gewicht van je bestelling.
Voor briefpost geldt het internationale tarief van PostNL.
Voor pakketpost gelden verschillende tarieven. Europa is in drie zones ingedeeld en voor elke zone wordt een ander tarief gehanteerd.
Tijdens je bestelling worden de verzendkosten berekend. Dus vóór je akkoord gaat met jouw bestelling, zie je in het besteloverzicht de in rekening gebrachte verzendkosten.


Wij verzorgen de verzending van je bestelling in samenwerking met PostNL.

Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

Amount
 EUR
SUM_TOTAL:   0.00 EUR
GO_TO_CART