L1030727
Ontdek onze Bio B&B

Bio B&B Het Groene Huisje, dé biologische Bed en Breakfast in Noord Groningen

Slapen in de stilte van het waddengebied van Noord Groningen, koninklijk ontbijten in de Bed and Breakfast van De Groene Luwte. Het Groene Huisje is een bijzonder onderkomen!

De biologische B&B Het Groene Huisje in Molenrij (op het Hogeland van Noord Groningen) is zo’n plek waar je helemaal tot rust komt, niet gehinderd door de haastige drukte van alledag. Het Groene Huisje is dé Bed and Breakfast om jezelf te hervinden. Boek de stilte, landelijk comfort, groene ruimte en een ontbijt geschikt voor een vorst(in)!

Actuele informatie op onze B&B website

Laat je al je gedachten de vrije loop

Stel je eens voor: een behaaglijk houten huisje met veranda. Het staat in een weelderige landschapstuin, met bomen in je rug en 180° vrij uitzicht voor je neus. Daar neem je plaats in de ochtendzon, je krijgt een voortreffelijk biologisch ontbijt aangereikt en je geniet de hele dag van wat je maar wilt doen of laten; ’s avonds duik je in een gerieflijk bed.

In en om dat Groene Huisje laat je al je gedachten de vrije loop. Je hoort de wind in de wilgen, je ziet de zwaluwen duikelen. Hier spot je reeën in het veld, ruik je de nectar van boerenbloemen of kijk je naar fabelachtige regenbogen, weidse luchten, spectaculaire zonsondergangen en nederig makende sterrenhemels. En regent of het waait het eens, dan zit je lekker binnen, of evengoed op de veranda, dankzij zeilendoeken-met-vensters.

Terug naar de natuur, en terug naar jezelf

Dankzij dat Groene Huisje - vakkundig handgebouwd van Nederlands lariks, eik en populier en 100% ecologisch geïsoleerd - ga je geheel ‘terug naar de natuur’, want het is waterleiding-, stroom- en WIFI-loos! ... ja, dat kan! En tóch past het je als een handschoen. Je raakt er alle ballast kwijt en kunt je supernatuurlijk opladen, terwijl het je aan niets ontbreekt: er staat een Washuisje voor je klaar (incl. warm water, lampetkan, ecozeep en baddoeken) plus een gloednieuw, schoon en duurzaam composttoilet.

We bieden je een aangenaam vrijstaand onderkomen met heerlijke comfortabele matrassen, antiallergische dekbedden, volop bergruimte, zonne-energieverlichting, een bibliotheekje en boordspellen. Natuurlijk ligt er allerlei info over de omgeving en ‘things to do’ voor je klaar. En wil je fietsen huren dan kan dat bij ons in de buurt. En natuurlijk kun je hier geweldig wandelen in de directe omgeving of in het Lauwersmeergebied; of loop je een deel van het Pieterpad.
Let wel: de B&B is uitsluitend geschikt voor een verblijf op basis van bed and breakfast.

Wil je én de bijzondere locatie én zelf koken en douchen en...?

Naast onze B&B Het Groene Huisje hebben we nu ook de mogelijkheid om in ons selfcatering appartement De Deel (voor 2-4 personen) te verblijven.
Benieuwd en wil je eerst wat meer info?

Of ga voor uitgebreide informatie naar de website van Gastenverblijf De Deel.