IMG 2375

Gastenverblijf De Deel

Wij presenteren je: Gastenverblijf De Deel

Het gerieflijke gastenverblijf met eigen opgang en eigen voorzieiningen is gevestigd in het hart van onze karakteristieke dorpsboerderij te Molenrij, pal onder de Groningse Waddenkust. De Deel heet naar wat eens de opslagplaats was voor oogst, gereedschap, de boerenkar en het -paard. De originele gebinten en stalraampjes hier verwijzen naar de tijden van weleer.

Actuele informatie op de site van het gastenverblijf

De Deel

De Deel, met zijn geborgen, vriendelijke sfeer (en geschilderd in fraaie Farrow & Ball-tinten) is echt een plek om bij te komen. En, je bent niet alleen van harte welkom in De Deel, maar óók in onze grote, ecologische landschapstuin!

Voor wie is De Deel bedoeld? 

De Deel is voor denkers en doeners, en voor lezers en schrijvers. Net als voor tuinliefhebbers, stiltezoekers en wandelaars; voor vogelaars, fietsers en kanoërs, en voor muziek- en kunstminnaars, schilders en fotografen. En natuurlijk voor iedereen die van de Wadden houdt. Want niet alleen liggen de Waddenzee en -eilanden binnen bereik, De Deel zelf bevindt zich óók in het Waddengebied, omdat cultuur en klimaat daarvan zich tot zo'n 25 km landinwaarts laten gelden.

En wat biedt de omgeving?

In deze regio - waar rust en kleinschaligheid nog gemeengoed zijn - geniet je van wonderbare vergezichten, spectaculaire skyscapes, weelderig groen rondom boerderijen, puntgave wierdedorpen en slingerende weggetjes en wateren. Ook kun je je hart ophalen aan parels van middeleeuwse kerken, opvallende architectuur en uitgelezen kunstcollecties. Dit alles op slechts 2,5 uur vanaf de Randstad.

Kom deze kant uit en verschans je in De Deel, dit van alle gemakken voorzien vakantieappartement, waar je heerlijk je eigen gang kunt gaan én waar een knaap van een biologische ''wandel- en ontdektuin'' begint op jouw zonneterras. Meer info...

Waaruit bestaat gastenverblijf De Deel?

De Deel is een volledig ingericht zelfcatering appartement, geschikt voor max. 4 personen. Het bestaat uit een ruime 'open plan living' met keuken, eethoek en zithoek, plus een af te scheiden slaapgedeelte met 2 eenpersoons bedden. Er is een aparte slaapkamer voor eveneens met 2 eenpersoons bedden, en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Buiten vind je het eigen zonneterras met zit/eetmeubilair en een lommerrijk tuindeel met natuurlijke schaduw en een zitje.

Tevens bieden we je: eigen opgang en gratis parkeren in het dorp; 2 leenfietsen (dames-Gazelles, 7 versnellingen), een minibibliotheek en cd-speler + cd's; een stralingsarme, desgewenst Wifi-vrije omgeving (Wifi-gebruik in goed overleg) én… comfort, rust en privacy! Meer info...

Wat is de prijs? En zijn jullie het hele jaar open?

Gastenverblijf De Deel is het hele jaar open en is buiten het hoogseizoen vanaf 2 nachten te boeken.

Voor alle actuele informatie verwijzen we je graag naar de website van het gastenverblijf

Link naar meer informatie over de tarieven.

Meer info en reserveren

Meer informatie vind je op de site van Gastenverblijf De Deel.

 

Mail: info@gastenverblijfdedeel.nl

Of bel  Alma: 06 - 17 46 51 36 of Doortje: 06 - 44 65 60 56