icon-twitter

Biologische Moestuinzaden

Biologische of Biodynamische moestuinzaden van De Bolster.

Maak uw keuze uit meer dan 200 soorten biologische zaden voor uw moestuin en siertuin. 
Bij elke zaadsoort vindt u een uitgebreide beschrijving en praktische zaaitips.
Wij zorgen ervoor dat u de zaden zo snel mogelijk thuis ontvangt.
En natuurlijk kunt u voor uw zaden en pootgoed op alle winkeldagen (in het seizoen) en op alle Open Tuindagen ook in de Tuinwinkel van De Groene Luwte in Molenrij terecht.

 

 

Blad en stengelgewas Blad en stengelgewas

Biologische zaden voor de groene blad- en stengelgewassen hebben een korte groeitijd. U kunt het zaaien ervan spreiden zodat u continu een deel oogstklaar op het land hebt staan. Heerlijk die verse groene blaadjes uit eigen tuin! NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Groenbemesters Groenbemesters

Biologische groenbemesters hebben een aantal wezenlijke functies in de moestuin: - Het voorkomen van verliezen aan mineralen door uitspoeling (als vanggewas). - Het op peil houden van het organische stofgehalte, resp. bevorderen van het bodemleven en structuur van de bodem. NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Kiemgroenten Kiemgroenten

Biologische kiemen, binnen een paar dagen uit zaad gekweekt, zijn de ultieme leveranciers van vitamines en mineralen. We bieden ook een handig (en bovendien elegant) glazen kiemschaaltje met rooster aan om gemakkelijk kiemen mee te kweken. NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Koolgewas Koolgewas

Groeien als kool is een uitdrukking die de meeste mensen wel kennen. Toch is het telen van kool een vak apart. Het eindproduct is extra lekker als je start met biologische koolzaden. NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Kruidenzaden Kruidenzaden

Biologische zaden voor uw kruiden, wie droomt er niet van die vers geplukte kruiden uit eigen teelt. In een pot of in de moestuin. NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Peulvruchten Peulvruchten

Verse peultjes, doperwten en capucijners zijn dé smaakmakers van de groentetuin. Problemen met ziekten en plagen zijn er nauwelijks en dat maakt het des te aantrekkelijk om deze biologische peulvruchten zelf te telen. NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Vruchtgewas Vruchtgewas

Vruchtgewassen vragen weliswaar wat meer geduld en aandacht dan bijvoorbeeld de blad- en stengelgewassen, maar deze inspanning wordt ruim beloond. Want wat is er heerlijker dan het presenteren en genieten van een biologisch tomaatje, komkommer of courgette uit eigen tuin? NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Wortel knolgewas Wortel knolgewas

Bij biologische wortel- en knolgewaszaden zaai je met name voor de ondergrondse delen, de uitgegroeide wortel. Denk aan winter- en zomerwortel, maar ook aan knolselderij. Velen hiervan kunnen bewaard worden voor de winter. NU IN DE AANBIEDING: ALLE ZADEN € 2,50 p.s. (zolang de voorraad strekt)

Copyright MAXXmarketing GmbH
Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het ook belangrijk om deze ecologische tuin voor de toekomst te bewaren? Je DONATIE aan Stichting De Groene Luwte Voorwaarts (ANBI) is VAN HARTE WELKOM!

:
 EUR
SUM_TOTAL:   0.00 EUR
GO_TO_CART