Boeken Alma Huisken en Doortje Stellwagen

Toon:
Sorteren op:
Dichter bij de bij - Alma Huisken

Dichter bij de bij is het fascinerende, sterk persoonlijke bijenboek van Alma Huisken, groenauteur, tuinier en imker. Als je ook maar iets voor bijen voelt zit je met dit boek helemaal goed.

Door imkers is het tot het handboek over bijen en bijenhouden verklaard.

€26,95‎

Groente - Alma Huisken

Groente is het prachtige kookboek over 70 groenten waarvoor Alma Huisken de Wina Born-prijs voor culinaire journalistiek ontving.

Gebonden editie -  Een collector's item! Nog slechts enkele exemplaren leverbaar (nieuw). Uiteraard gesigneerd!

 

€65,00‎

Groentje in de moestuin - Alma Huisken - Doortje Stellwgen

In Groentje in de moestuin maken we mee hoe Alma in haar Haarlemse volkstuin gedurende enige jaren de essentie van voeding doorgrondt.

 

€20,00‎

Het groene kippenboek - Alma Huisken

Het groene kippenboek is het allesomvattend lees- en handboek over 'groen' kippen houden van Alma Huisken. Vol persoonlijke verhalen, groene adviezen, zelfbouwtips, tekeningen, foto's en recepten.

€26,95‎

Met mest en vork - Alma Huisken - Doortje Stellwagen

Met mest en vork - 'Alles over biologisch moestuinieren en meer...' Tuinboek, kookboek en natuurboek. ‘Wat een overdaad aan lees- en kijkgenot, wat een kennis van zaken, wat een heerlijk, aanstekelijk boek.'.

€48,50‎

Met mest en vork - Alma Huisken - Doortje Stellwagen - Gebonden, eerste druk

Met mest en vork - Gebonden versie - 'Alles over biologisch moestuinieren en meer...' Tuinboek, kookboek en natuurboek. ‘Wat een overdaad aan lees- en kijkgenot, wat een kennis van zaken, wat een heerlijk, aanstekelijk boek.'
Dit zijn de allerlaatste exememplaren: eerste druk, gebonden versie. Nieuw.

€70,00‎

Van het land - Alma Huisken - Doortje Stellwagen

Van het land is een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt. Alma neemt je mee in haar ideaal: zoveel mogelijk leven van haar biologische moestuin en boomgaard. De allerlaatste nieuwe exemplaren!

€34,95‎

Van het land - Alma Huisken - Doortje Stellwagen - Gebonden, eerste druk

Eerste druk - Gebonden versie - de allerlaatste exemplaren! Nieuw.
Van het land is een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt. Alma neemt je mee in haar ideaal: zoveel mogelijk leven van haar biologische moestuin en boomgaard.
Dit zijn de allerlaatste nieuwe gebonden exemplaren!

€50,00‎